Farvekort

"Vores Smukkeste Farver" fra Jotun

Hos Jespers farvehandel finder du Jotuns farvekort fra farvekollektion “Vores smukkeste farver” med hele 128 gode og afprøvede farver. 62 af disse findes også i A3 format, hvilket givet et ekstra godt udgangspunkt til det rigtige farvevalg. Disse farver er lavet af Jotuns farvedesigner, og kan bruges til maling både ude og inde. Farverne i dette farvekort er omhyggeligt udvalgt og grupperet, så du nemt kan finde gode kombinationer. Bag på vores farveprøver finder du de farvekombinationer, som Jotuns farvedesignere anbefaler. Det er muligt at tage små farvekort med hjem og vi sætterpris på, hvis de bliver afleveret tilbage.

Besøg også Jotun’s hjemmeside og kig på farverne der: https://www.jotun.com/dk

Farvekort fra Sadolin og Nordsjö

Vi har også Sadolins farvekort, hvor det er muligt at tage tapetprøver med farverne med hjem og vi sætter pris på, hvis de bliver afleveret tilbage. Vi har også colour testers fra Nordsjö, som er en prøve, der består af farve og mini-rulle i én. Colour tester gør det dermed hurtigt og nemt at teste farven i det rum, du har planer om at male. Køb blot en colour tester i den ønskede farve til kun 29 Kr.

Besøg også Nordsjös egen hjemmeside og se udvalget af farver: https://colourtester.dk/

Specialtoning

Har du stadig ikke fundet farven du ønsker, så skal du endnu ikke blive bekymret. Hos Jespers Farvehandel kan vi specialtone, så dine drømme og ønsker, kan blive til virkelighed. Det kan være en stor hjælp, hvis du kommer ind med en fysisk ting, da billeder på telefon kan afvige i forhold til lys. Så har du en pude, sko eller noget maling der er skallet af, tager du det blot med ind i butikken og så rammer vi farven.

Tag et smut forbi Jespers Farvehandel, Viborgvej 6d og få gode råd og den rigtige farve med hjem.

 

Har du brug for hjælp?