Om os

Farvehandler familien Mortensen

Familien Mortensen har igennem de sidste 130 år vejledt, tonet og sørget for farver i alle regnbuens kulører til Skive og omegn.

Jespers Farvehandel startede i december 1990 som Profa Farver. Dengang var farvehandlen placeret i Søndergade 2 i Skive, men i februar 2011 flyttede butikken på Viborgvej 6D i nye rammer med højt til loftet. Jesper Mortensen, som er fjerde generation af farvehandere i Skive, fik dermed bedre parkeringsforhold foran butikken og flottere rammer.

De ansatte, som udfylder rammerne, er:

Jesper Mortensen:
Jesper er med sine 45 års erfaring ekspert i specialtoning og derudover yderst velbevandret inden for faget. Han har drevet butikken i 34 år og står altid til tjeneste for kundens bedste med råd og vejledning.

Tina Asmussen:
Udlært farvehandler i 2001 hos Jesper i det daværende Profa Farver. Med 22 år i faget er Tinas erfaring og sikkerhed i farvesammensætning samt råd og vejledning i behandlingsformer vigtige egenskaber for dig som kunde.

Frederik Richardt Mortensen:
Søn af Jesper og har været ansat i butikken i 8 år. Fungerer i øjeblikket som ad hoc medhjælper – kan mange af grundprincipperne inden for faget.

Gode råd og vejledning bliver der uddelt i spandevis. Du bliver mødt med et smil og en positiv tilgang og får den bedste service, vi kan præstere.” – Jesper Mortensen

1. Generation

Jespers oldefar ved butikken på torvet i 1896. Butikken blev åbnet i 1894.

Jesper og Erik rykker på Søndergade

Erik og Jesper Mortensen foran butikken i Søndergade i 1991.

Har du brug for hjælp?