Kategorier
Diverse Indendørs

Velux forhandler

VELUX gardiner finder du hos Jespers Farvehandel Skive

Der er mange tidspunkter i løbet af en dag, hvor man har behov for at afskærme sollyset fra diverse ovenlysvinduer i hjemmet. Vi kan som VELUX forhandler tilbyde en yderst effektiv varmeisolering og solafskærmning, der kan tilpasses dine specifikke behov. Du kan vælge mellem indvendig solafskærmning eller udvendige markiser. Disse har forskellige betjeningsfunktioner –  alt fra en manuel til elektrisk eller solcelledreven betjening.

20 % rabat på markiser !

Rabatten udbetales af VELUX Danmark A/S og udregnes på baggrund af VELUX Danmark A/S vejledende udsalgspris. Rabatten gælder for markiser og mørklægningsgardiner , 1. maj 2017 til og med 31. maj 2017 og omfatter alle VELUX Danmark A/S markiser.

 

VELUX forhandler
Et mørklægningsgardin fås i 36 forskellige farver. Det trinløse skinnesystem kan leveres med manuel betjening, elnetdrevet eller med solcelledrevet fjernbetjening. Kombinér med den udvendig markise for optimal lys og varme kontrol.

Vi er altid klar med et godt tilbud på dine gardiner og persienner hos Jespers Farvehandel i Skive.

011012010

 

VELUX forhandler
Indret dit hjem med smukke og funktionelle lyseffekter. Kig forbi VELUX forhandler Jespers Farvehandel på Viborgvej 6 D i Skive.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *