Træbeskyttelse fra Jotun

Demi Dekk og Trebit vores træbeskyttelse fra Jotun

Her kan du læse lidt om vores træbeskyttelse fra Jotun. Vi sætter en dyd at finde præcis den rigtige farve til dit træværk, som matcher resten af farvesammensætningen på huset. I serien har vi to løsninger indenfor heldækkende træbeskyttelse og en løsning indenfor de laserende. Vores sortiment indenfor Jotuns produkter dækker blandt andet over:

februar 28 001

Så er butikken fyldt op med Demi Dekk i spande vis. Skal du male udvendigt, så kig forbi butikken. Vi er altid klar med rådgivning og et godt tilbud.

DEMIDEKK Infinity

DEMIDEKK Infinity er en banebrydende og unik måde at formulere maling på. Vores egne tests i Skandinavien og eksterne tests i Florida af den nye, patentsøgte teknologi viser, at DEMIDEKK Infinity giver en helt overlegen farve- og glansholdbarhed og holder dit hus smukt i lang tid.

DEMIDEKK Infinity har en smudsafvisende overflade – smuds og pollen sætter sig ikke på malingsfilmen. Dette minimerer risikoen for overfladeskimmel og misfarvninger i overfladen. Når du maler huset med DEMIDEKK Infinity kan du være sikker på, at huset holder sig smukt år efter år.

  • Beskytter huset længst*
  • Overlegen glans- og farveholdbarhed*
  • Ser nymalet ud længst*
  • Selvrensende

DEMIDEKK Infinity er miljømærket med Svanen.

(* DEMIDEKK Infinity holder længst af alle Jotuns træbeskyttelser)

10L_Demidekk_Oljetackf_tcm52-37038

Demi Dekk Oljemaling er en ren oljebaseret træbeskyttelse af høj kvalitet. Yderst vejrbestandig maling som flyder godt sammen. Billede fra Jotun.

Træbeskyttelse fra Jotun

Demi Dekk Ultimate er et produkt af højeste kvalitet med lang holdbarhed og strækkeevne. Dette skyldes produktets kombination af akryl og alkydolie teknologi. Billede fra Jotun.

Træbeskyttelse fra Jotun

Trebitt Oljebeis er en laserende maling, som dermed bevarer træet smukke struktur, men beskytter og behandler det. Billede fra Jotun.

Svar til Træbeskyttelse fra Jotun

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *