Kategorier
Diverse

Special Produkter

Vi hjælper dig med special produkter

I Jespers Farvehandel har vi en bred vifte af special produkter til alverdens projekter og problemstillinger. Vi er altid behjælpelige med forskellige løsninger på dine problemer. Du kan også se vores side Tips og Tricks.

Tonkinlak
Tonkinlakken har sine rødder i Østen. Tonkinlak er en klassisk lak, Håndværksmæssigt fremstillet af linolie og kinesisk træolie. Navnet hentyder til Tonkinbugten i det forhenværende Fransk Indokina, hvor den ene af de to råvare blev hentet. En lille fabrik i Paris har produceret Tonkinlak siden 1906. Dengang var der mange der kogte lak. Senere gjorde de syntetiske masseproducerede lakker deres indtog. Hvor de fleste andre opgav den håndværkmæssige produktion, holdt den lille parisiske farbrik stand. Mester med den hvide kittel og sorte hat, blev ved med at forfine sit håndværk. Tonkinlakken bruges på skibe, gulve mm., desuden kan den også bruges på mørke farver, for at opnå en høj glans.

Vi fører Tonkinlak  i 1 L

024
Polyester og glasfiber : til reparation af båd, bil , campingvogn osv.
Glans Oil , en flaske : kr. 65,00
Special produkter
Glans Oil. Parfumeret universal møbelpolish, fremstillet efter amerikansk recept, anvendes til alle træsorter. Fjerner fedtpletter, snavs, vandkerner, varme og spirituspletter samt desinficerer.
Special produkter
Dørforhæng – kan fås i natur, sort , hvid (leveres først i 2022 ).
Special produkter
Med krakeleringslak kan du få dine møbler, billede rammer osv. til at forandre udseende.
Special produkter
Magica Rustfjern er et effektivt rustfjerner middel på tøj, tekstiler, bestik fra opvaskemaskinen, beton, fliser, forkromet udstyr osv.
Special produkter
Lakvask giver en helt ny finish på alle lakerede emner , møbler , biler , cykler og køleskabe. Lakvask er silikonefri og selvpolerende.
Special produkter
Glänzer beskytter gulvet og holder det nemt at rengøre i længere tid. Glänzer er velegnet til alle kunststoffer-,sten-linoliumgulve også velegnet til lakerede parket gulve.
Special produkter
Bison Enamel Fix er en hvid reperationsmasse , til emalje- og lakskader. Også velegnet til reparation af trådnet i opvaskemaskinen.
Special produkter
Vores favorit special produkt: Hammerit Metal Paint males direkte på fastsiddende rust, kan tones i mange forskellige Ral farver. Perfekt til reparation af maskiner og redskaber.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *