Selvklæbende folie

Selvklæbende folie kan bruges til alverdens ting. Har man en kommode eller andre møbler, der ikke længere står så skarpt, som da man købte dem, kan man sagtens beklæde dem med et folie. Folie bliver også hyppigt brugt som dekoration, da det er en nem og billig måde at dekorere diverse ting på.

Nye ruller selvklæbende folie fås nu i 200 x 67 cm med flot glimmereffekt i sølv, sort og rosa. Man kan få disse nye selvklæbende ruller til 119 kr.

Folie fås i mange forskellige farver, samt i stenlook og trælook. Dette giver rummet et fantastisk spil og passer godt ind på fx børneværelser.
Trænger køkkenlågerne til en opfriskning kan man sagtens beklæde dem med et folie. Dette er en nem og billig løsning, som giver et godt resultat i forhold til prisen.

Sælges i metermål til 39 kr.  Folien er 45 cm bred.

 

Selvklæbende folie til vinduer


                      Sandblæst glas


                          Frostet glas

Folie til vinduer kan købes i 45 cm, 67 cm og 90 cm i bredden.

Sælges i metermål til 39kr., 55kr. og 79kr. 

Folie som sandblæst glas og frostet glas er perfekt til toiletvinduer, da man ikke kan se igennem dem, men rummet får stadig lys som fra normale vinduer. Det kan bruges til alle vinduer, man ikke ønsker, der skal kunne ses igennem.

Vores varer og fremgangsmåde

Når man arbejder med selvklæbende folie kan der tit komme luftbobler, som er svære at få gjort glat. Her anbefaler vi en plast spartel til kun 10kr. der løser problemet til perfektion, og som er meget nem at arbejde med.
Hos Jespers Farvehandel får vi vores selvklæbende folie fra http://Gekkofix.com og DC-fix.
Når du kommer ind i Jespers Farvehandel får du vejledning i fremgangsmåde, så du er godt klædt på til at gå i gang med nye projekter.  

 

Vist i Diverse, Indendørs  

2 svar til Selvklæbende folie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *