Protox

Råd, Svamp & Insekter

De mest almindelige svampe og insekter herhjemme er skimmelsvampe, ægte hussvamp, gul tømmersvamp, almindelig borebille og husbuk. Protox fører en lang række produkter hvor af et af dem sikkert dækker lige præcis det problem, du står med.

Protox

Protox har en række produkter der forhindre råd, svamp og insekter i at ødelægge dit træværk. De forskellige produkter har hver deres specielle effekt. Nedenfor kan du læse hvilket produkt netop du søger.

ProtoxInsekt

Protoxinsekt anvendes til behandling af træværk over jord, som er udsat for angreb af træborende insekter. Vi anbefaler, at man giver træværket 2-3 gange med produktet for at opnå det bedste resultat.

Førers i 1 Liter  og 2,5 Liter

ProtoxSkimmel

ProtoxSkimmel anvendes på træ, murværk, beton, gips, tapet osv. Dette produkt anvendes ufortyndet. Hvis der allerede er opstået misfarvning og vækst af skimmelsvamp anbefales det at bruge ProtoxHysan inden behandlingen.

Føres i 2,5 Liter og 0,5 Liter Spray


ProtoxHysan

ProtoxHysan anvendes til afrensning af skimmelsvamp indendørs. Det er både et desinfektions- og lugtsaneringsmiddel, som vil sige at det også kan anvendes til at fjerne lugte som urin, sodlugt osv.  Produktet fortyndes  1/4 med vand (Mere koncentrat blanding kan anvendes afhængigt af angrebets omfang). Påfør opblandingen og fjern mest muligt af skimmelsvampen med eventuelt en slibesvamp. Herefter påføres produktet igen og behandlingen skal derefter virke i op til 1 døgn. Døgnet efter kan du tørre efter med en våd klud. 

Føres i 0,5 Liter som normal flaske og spray


ProtoxKombi

ProtoxKombi anvendes udendørs til behandling af træværk, fx Hegn, udhæng, carporte osv. Vær opmærksom på overfladen skal være tør og ren for at opnå det bedste resultat.

Føres i 1 Liter og 2,5 Liter

Du kan eventuelt læse mere på Protox egen hjemmeside:https://protox.dk/

Vist i Diverse, Uncategorized  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *