Problemer med alger?

Har du problemer med at få alger af terrassefliserne?

Eller har du problemer med at få terrassen til at ligne en terrasse igen? Så vil vi i Jespers Farvehandel hjælpe jer af med dette problem.
Står du i den situation, at du skal have gæster og ikke mener terrassen spiller? I stedet for at vende terrassefliserne om inden gæsterne kommer, kan du effektivt og let komme problemet med alger til livs. Nedenstående produkt sparer dig for at vende fliser og løser dit problem permanent.

Hvordan skal jeg bruge husrens?

Vi forhandler nemlig en langtidsvirkende Husrens fra Jotun, som er meget velegnet til fjernelse af alge belægning på blandt andet terrassefliser og murværk. Jotun 3-i-1 Kraftvask og Træ- og Murrens tyndes op med vand og påføres med havesprøjte, som også kan købes i Jespers Farvehandel. I løbet af få dage kan man se en synlig virkning, og terrassen er igen klar til brug. Jotun Husrens har langtidsvirkende effekt og blandes op 1:10 med vand før påføring.
Kan husrens bruges til andet end terrasse og murværk? Ja, det kan så!
Her er et par eksempler på, hvad Husrens ellers kan bruges til:
Gavle, stakit, tag, solbænke, fliser, udhæng osv.

Sidste finish til træterrassen

Til træterrassen kan du efterfølgende bruge en Woodboy, som udlejes i Jespers Farvehandel. Ved brug af Woodboy, opnår man en utrolig effekt, som var det en ny terrasse. Fjernelsen af alger, er let som en leg med denne maskine og kræver ikke et stort arbejde. Woodboy kan desuden også anvendes til brug af slibning på gulve indvendigt.
Har du spørgsmål eller mangler vejledning, er du altid velkommen i Jespers Farvehandel, hvor vi er klar med hjælp. Derudover kan vi kontaktes på telefonnummeret 97 51 26 00 eller på vores Facebookside.
Rækker tiden ikke til et visit i farvehandlen, kan du nederst på siden se videoer af påføring samt fremgangsmåde.
Vi ses i Jespers Farvehandel, Viborgvej 6d, Skive!

Her ses et før- og efterbillede, hvor terrassen er behandlet med Husrens

2 svar til Problemer med alger?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *