Kategorier
Diverse Indendørs

Colour Tester

Nyhed hos Jespers Farvehandel – Nordsjö Colour Tester
Nordsjö Colour Tester sælges for kr. 29,00 pr. stk. her i Jespers Farvehandel.
Med den nye Coulour Tester er man fri for pensel- og rullerengøring, samt bekymring om svineri på gulve eller møbler.
Nordsjö Colour Tester gør det meget nemmere, når der skal vælges farver.
 
Nordsjö udnævner Tranquil Dawn til Årets farve 2020

I en stadig mere hektisk og digital verden er der en stærk længsel efter det menneskelige og den positive påvirkning, som kommer når vi passer på os selv og fra andre i vores liv. 2020 er begyndelsen på et nyt årti – et nyt daggry med mulighed for en ny start. Med inspiration fra en daggry-himmels flygtige skønhed, har Nordsjös farveeksperter udnævnt den bløde og dæmpet grøngrå farve Tranquil Dawn til årets farve 2020.

 

Hvert år samler Nordsjös farvespecialister et team af internationale designer, for at diskutere de seneste globale tendenser, som vil påvirke os det kommende år. De forvandler denne viden til årets farve, Tranquil Dawn. Derudover fire smukke farve-paletter som afspejler de trends, vi ser i vores omverden.

Tranquil Dawn, som indgår i alle fire farve-paletter, er en alsidig farve, som forandrer sig og opleves på forskellige måder, afhængig af de farver den kombineres med. Care paletten er et blødt og luftigt miks af neutrale farver, som er inspireret af disede forårsmorgener: i den lidt mere legende Play finder vi en charmerende levende palette, som bringer liv til den skønne energi, som vi kan opleve på en klar sommerdag; den minimalistiske Meaning palette med rene bløde toner, minder om den klare, sprøde horisont på en kold vinterdag: og til sidst Creativity paletten, som er den lidt mere mættede palette med krydrede intensive toner fra en varm efterårsdag.

Tranquil Dawn, sammen med de fire farvepaletter, gør det muligt for kunderne at tillidsfuldt udtrykke sig med farver og skabe et hjem med en stil og stemning, som er helt i tidens ånd.
Vi har selvfølgelig også Tranquil Dawn som en del af vores Colour Tester-sortiment.

Find mere information om årets farve 2020 på Nordsjös hjemmeside og følg os samtidig på Facebook og Instagram.

Lad dig inspirere!

Læs mere om årets farve
 
 
 
 
 
 
 
Nordsjö Årets farve 2019 ‘Spiced Honey’

Valgt af farveeksperter fra Nordsjö, som en refleksion af nuets nye positive vibes. ‘Spiced Honey’ er en varm ravfarve, inspireret af honningens skønhed og alsidighed. ‘Spiced Honey’ kan være rolig eller beroligende, hyggelig eller levende afhængig af farverne den kombineres med.

Test maling og farve på vægge
Nordsjö Color Tester – en nyhed til dig, der gerne vil teste væg farver nemt.
 
Den nemmeste måde at prøve forskellige vægfarver på!

Det er ikke altid så nemt at vælge farve. En undersøgelse viser at cirka 50% af alle forbrugere har svært ved at vælge farve. Hos Nordsjö anbefaler vi, at man altid prøver forskellige farver, for at se om de passer til det værelse man har planer om at male.

Derfor har vi udviklet Nordsjö Colour Tester, som er et enkelt værktøj med maling og indbygget minirulle i ét, og findes i 49 smukke farver. Colour tester er en nem måde at prøve forskellige farver på dine vægge. Du får en god fornemmelse af det endelige resultat og hvordan din indretning og det naturlige lys i rummet vil påvirke det endelige resultat. Det har aldrig været nemmere at vælge farve!

Oplev farven i det rette sammenhænge  

For at forstå hvordan forskellige farver kan opleves i præcis dit rum, skal du tage hensyn til hvordan det naturlige lys og dine egne lyskilder påvirker rummet. Det naturlige lys i et rum med sol fra nord har koldere lys, end i et værelse med sol fra syd. Generelt er lyset midt på dagen koldere end det bløde lys, der kommer om morgenen og aftenen.

Det har aldrig været nemmere at vælge farve – test selv!
 

Refleksioner der spejles gennem vinduer, samt fra materialer og møbler i værelset, påvirker også oplevelsen af en farve. Kombinationen af forskellige farver er også vigtig – den nuance du vælger til dine vægge kan opleves lysere eller mørkere, stærkere eller svagere afhængig af hvilke andre nuancer farven samspiller med. Glem ikke at overfladen på et gulv også betyder meget i forhold til hvordan en farve vil opleves.

Derfor – prøvemale og se hvordan de forskellige nuancer samspiller med dagslys, aftenlys og hele rummets indretning, og tænk på hvilken følelse du vil opnå.

 

Colour Tester findes i en palette på 49 smukke farver

Vi har udvalgt en palette på 49 smukke farver fra forskellige farveskalaer, der passer lige så godt til et køkken, en entré og et soveværelse, som til et børneværelse. Alt fra sofistikerede, sobre hvide og grå toner, bløde pasteller og varme, harmoniske nuancer, til de mere legefulde og stærke farver.

Bliv inspireret og prøvemal f.eks. med farven ‘Dusky Sarcelles’, som er en varm og hyggelig muldvarpe-nuance som er lidt til den brune, gulrøde og grå side. Eller farven ‘Restful Paris’, der er en lys og kølig farve med en svag grønblå tone. ‘Deep Paris’ som er favorit for mange, er en vidunderlig sober, grågrøn farve. Se billedet herunder:

Du kan læse mere om dette produkt ved at klikke ind på Nordsjös hjemmside her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *