Murmaling i højeste kvalitet

Vi har gennem mange år solgt murmaling i form af Profa Murværn – i Skive og omegn. Jotun’s olieforstærket facademaling er lavet på samme måde som Murværn. Derfor er det med stor glæde vi igen kan levere en olieemulsionsmaling  Jotun Mur er en helmat, vandfortyndbar murmaling til facader af puds, beton, porebeton, teglsten, cementfiberplader, samt tidligere malede overflader. Kan males oven på Murværn, Stærk facademaling mv.

Husk vi er specialister i special toninger, så vi kan lave præcis den farve, du søger og ramme din nuværende farve, så du ikke nødvendigvis skal lave et farveskifte!

Vi sælger også Jotun Olieforstærket Facademaling til udendørs brug er en mat facademaling, der er baseret på en olieforstærket , vandfortyndbar akryl. Malingen indeholder filmkonserverende midler mod overfladeskimmel.

Vi sælger også  Murtex Acrylic er en helmat, vandfortyndbar murmaling til facader af puds, beton, porebeton, teglsten, cementfiberplader, samt tidligere malede overflader. Kan males oven på Murværn, Stærk facademaling mv.

Tjek vores Facebook side ud og få spændende input og opdateringer fra butikken.

Vist i Udendørs  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *