Kategorier
Mur maling Udendørs

Murmaling i højeste kvalitet

Hos Jespers Farvehandel sælger vi Jotun DryTech Murmaling. Det er en maling, som holder muren flot i lang tid. Den modvirker afskalning og er smudsafvisende. Malingen har en 2i1-teknologi, som er både diffusionsåben og vandafvisende. Resultatet er en mur, der er tør og fri for revner og sprækker.

Derudover sælger vi også Jotun Silikat Murmaling. Det er en maling, som er specielt egnet til kalkrig puds. Systemet består af Jotun Silikat Murmaling, Murfiller og Murprimer. Den er meget diffusionsåben, vejrbestandig og med god vedhæftning.

Husk, at vi er specialister i specialtoninger, så vi kan lave præcis den farve du søger, samt ramme din nuværende farve, så du ikke nødvendigvis skal lave et farveskifte!

Så længe lager haves sælger vi også Jotun Mur Olieforstærket Facademaling til udendørs brug. Det er en mat facademaling, som er baseret på en olieforstærket, vandfortyndbar akryl. Malingen indeholder filmkonserverende midler mod overfladeskimmel.

Vi har også mulighed for at skaffe Murtex Acrylic fra Nordsjö hjem, som er en helmat, vandfortyndbar murmaling til facader af puds, beton, porebeton, teglsten, cementfiberplader, samt tidligere malede overflader. Kan males oven på Murværn, Stærk Murmaling mv.

Tjek vores Facebook side ud og få spændende input og opdateringer fra butikken.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *