Kategorier
Udendørs

Maling til din båd

Maling til din båd i høj kvalitet

Står du og mangler maling til din båd? Vi forhandler Jotun bådmaling og har et stort sortiment af specialprodukter indenfor dette. Du kan blandt andet få selvpolerende og slidstærk bundmaling, samt diverse polish, voks og olier. Vi har produkter til træ- såvel som glasfiberbåde. Læs mere om produkterne på jotun.dk.

Skilt_Jotun Nonstop
Tilbud på bundmaling .

 

 

002
Kig ind i butikken og få Jotun Yachting katalog med hjem, så du kan få inspiration til maling til din båd.
Maling til din båd
Yachting nonstop er en meget effektiv selvpolerende bundmaling, som holder skroget på båden ren for begroning. Kan fås i seks forskellige kulører.

Nyhed bådmaling der kan tones i alle Ral farver

Shipolin er en en-komponent bådmaling med gode påføringsegenskaber, når du bruger en pensel. Den er også meget velegnet til brug af valse/rulle, giver en flot blank finsh.

  • Egner sig specielt til overflader af træ og glasfiber.
  • Giver en blank overflade og er meget slidstærk samtidig med at den er elastisk. Glansgrad 80*
  • Kan tones i Jotun Multicolor i et unikt udvalg af farver
Tonkinlak
Tonkinlakken har sine rødder i Østen. Tonkinlak er en klassisk lak, Håndværksmæssigt fremstillet af linolie og kinesisk træolie. Navnet hentyder til Tonkinbugten i det forhenværende Fransk Indokina, hvor den ene af de to råvare blev hentet. En lille fabrik i Paris har produceret Tonkinlak siden 1906. Dengang var der mange der kogte lak. Senere gjorde de syntetiske masseproducerede lakker deres indtog. Hvor de fleste andre opgav den håndværkmæssige produktion, holdt den lille parisiske farbrik stand. Mester med den hvide kittel og sorte hat, blev ved med at forfine sit håndværk. Tonkinlakken bruges på skibe, gulve mm., desuden kan den også bruges på mørke farver, for at opnå en høj glans.
Vi fører Tonkinlak  i tre størrelser, 250ml, 0,5 L og 1 L

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *