Kategorier
Udendørs Udendørs Træ & metal

Ny kvalitets træbeskyttelse – Drygolin

Vi har tidligere i Jespers Farvehandel solgt Demidekk Ultimate, som har været den førende udendørs træbeskyttelse indtil nu. For nu præsenterer Jotun produktet Drygolin, som er designet til at modstå ekstremt vejr, der både tåler vind, regn og sol. Udover Drygolin’s utrolige slidstyrke, har Drygolin en super god holdbarhed af farve og glans. Drygolin har været igennem mange tests i nordisk ekstremt vejr og passer derfor perfekt til lige præcis træværk her i norden.

Fakta om Jotun DRYGOLIN

  • Testet for at kunne modstå nordisk ekstremt vejr
  • Overlegen beskyttelse
  • Ekstrem farve- og glansholdbarhed
  • Selvrensende maling
  • Suveræne påføringsegenskaber
  • Giver et varigt, smukt resultat

Hvis du skal male ubehandlet træværk, er det vigtigt at mætte træet inden med Jotun’s Grundingsolie Visir

Drygolin erstatter alt Demidekk træbeskyttelse, og vi har derfor også forskellige varianter, der har forskellige egenskaber hver især: SE DEM NEDENFOR

DRYGOLIN Nordic Extreme

Drygolin Nordic Extreme er vandbaseret og er Jotuns suverænt bedste træbeskyttelse nogensinde. Dette skyldes, den utrolige slidstyrke og holdbarhed af farve og glans. Drygolin Nordic Extreme passer perfekt til huse, skure og andet træværk. Drygolin Nordic Extreme har glansen halvblank, hvilket svarer til en glans 50. Denne maling er også svanemærket og opfylder derfor høje miljøkrav og tager hensyn til den menneskelige sundhed og er af god kvalitet. 

Nøgletal

Overmalbar efter:  2 timer

Glans: Halvblank – glans 50

Dækkeevne pr. liter: 8 m2

Anbefalede strøg: 2-3

DRYGOLIN Color Expert

Drygolin Color Expert er vandbaseret og har den egenskab, at den er specielt effektiv mod overflade skimmelsvamp.  Samtidig har Drygolin Color Expert en utrolig slidstyrke og holdbarhed af farve og glans. Malingen har en silkemat glans, hvilket svarer til en glans 25. Dette gør den mere mat end ovenstående Drygolin Nordic Extreme. 

Nøgletal

Overmalbar efter:  2 timer

Glans: Silkemat – glans 25

Dækkeevne pr. liter: 9 m2

Anbefalede strøg: 2-3

DRYGOLIN Optimal

Drygolin Optimal er vandbaseret og har også den egenskab, at den er specielt effektiv mod overflade skimmelsvamp. Samtidig har Drygolin Optimal en utrolig slidstyrke og holdbarhed af farve og glans. Malingen har en silkemat glans, hvilket svarer til en glans 25. Dette gør den mere mat end Drygolin Nordic Extreme. 

Nøgletal

Overmalbar efter: 2 gange samme dag

Glans: Silkemat – glans 25

Dækkeevne pr. liter: 8 m2

Anbefalede strøg: 2-3

DRYGOLIN Nordic Extreme vindue og dør

Drygolin Nordic Extreme vindue og dør er vandbaseret og er tilsvarende Drygolin Nordic Extreme blot til vinduer og dør. Den har derfor tilsvarende en utrolig slidstyrke og holdbarhed af farve og glans. Drygolin Nordic Extreme vindue og dør har en halvblank glans, hvilket svarer til en glans 50 og kan derfor bruges til vinduer og dør på huset, hvorimod Drygolin Nordic Extreme skal bruges på husets stern.

Nøgletal

Overmalbar efter:  2 timer

Glans: Halvblank – glans 50

Dækkeevne pr. liter: 8 m2

Anbefalede strøg: 2-3

DRYGOLIN Vindues- og Dørmaling

Drygolin Vindues- og Dørmaling er oliebaseret og har derfor en længere tørretid end vores ovenstående vandbaseret maling. Drygolin Vindues- og Dørmaling er meget vejrbestandig og har en meget god vedhæftning. Denne maling flyder også utrolig godt sammen uden penselstriber. 

Nøgletal

Overmalbar efter:  24 timer

Glans: Halvblank – glans 50

Dækkeevne pr. liter: 8 m2

Anbefalede strøg: 2-3

Du kan få flere informationer på Jotuns egen hjemmeside:
https://www.jotun.com/dk-da/jotun/decorative/exterior/products/drygolin-nordic-extreme

Kig ind og få den perfekte vejledning og perfekte maling til lige netop dit projekt hos Jespers Farvehandel på Viborgvej 6d.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *