Gulvmaling

Vesla gulvmaling, nu hos Jespers Farvehandel.

Vandig epoxy gulvmaling, fås i flere farver.

NB. Nyt etiket og nu i plastspande.

Epoxy gulvmaling fra Vesla bruges til industrigulve, lagergulve, værkstedsgulve og flere betongulve med epoxymaling. Det er produceret efter de højeste standarder og findes i et væld af farvemuligheder og med forskellige overflader. Dermed er det muligt at lave epoxygulve, der passer til mange forskellige behov og præferencer. Et epoxygulv vil sikre dig en homogen overflade med lang holdbarhed og slidstyrke. Samtidig har det den fordel, at det er den type gulvbelægning, der binder bedst til beton. Det er fugefrit, og det indeholder ingen opløsningsmidler, og er dermed ikke farligt at indånde.

Slidstærke og skridsikre gulve

Den skridsikre overflade på epoxygulve gør det til et oplagt valg på mange arbejdspladser, hvor det vil være med til at højne sikkerheden. Samtidig er gulvets holdbarhed og slidstyrke i en klasse for sig. Dette er en af årsagerne til, at epoxy gulve i mange år har været det foretrukne valg i industrien. Epoxy er specielt fordelagtigt at bruge i fabrikshaller og lagerbygninger, men også steder som indkøbscentre, der kræver høj slidstyrke og en pæn overflade, kan med fordel benytte epoxy gulve.

To  coat støvbinder.

Når gulvets udseende er uvæsentligt og der blot ønskes en støvbinding f.eks. i skure og udhuse betongulve m.m.
EW-klar er ikke en ægte gulvlak og er ikke beregnet til at danne et egentligt laklag
Det kan være svært at sikre sig et sundt miljø, hvis der frigives meget støv Derfor kan det være en fordel at forsegle gulvet med en såkaldt støvbinder.

Læs mere på: http://www.vesla.dk/forside

Vist i Indendørs  

2 svar til Gulvmaling

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *