Kategorier
Kunst og hobby

Floetrol

Floetrol er et nyt produkt hos Jespers Farvehandel. Det er et vandbaseret malingstilsætningsmiddel, med mange egenskaber.
Lagerføres i 1 ltr. 169 kr. og 2,5 ltr. 359 kr.

Det kan bruges i vægmaling og loftmaling til at mindske synligheden af pensel – og rullestriber. Det gør også malingen lettere at arbejde med og øger åbningstiden.

Det er vigtigt at man får blandet floetrolet grundigt med malingen for at opnå den ønskede effekt.

Floetrol til kunst og hobby

Special effekt når man blander Floetrol med akrylmaling til lærred.

Floetrol er også blevet brugt flittigt inden for kunst og hobby, fordi det kan lave effekter, som man ikke kan lave med andre produkter. Som set på ovenstående billede laver floetrolet nogle små celler/bobler i malingen som er unikke. De forskellige farver man vælger at bruge blander sig på en helt unik måde og laver et fantastisk spil og dybde i maleriet.

Fremgangsmåde

Der findes utallige videoer af kunstinteresseret influencere og youtubere, der laver “tutorials” til hvordan produktet kan bruges. De ovenstående billeder er resultaterne af vores eget forsøg på at bruge produktet.
Vi startede med at udvælge de farve vi syntes passer godt sammen og mixede dem op hver for sig med floetrol. Herefter hældte vi farverne oveni hinanden og lod floetrolet gøre arbejdet, mens vi lod farverne flyde ud sammen ved at vippe med maleriet.

Man kan eventuelt blande det op med lidt vand for at gøre malingen tyndere og dermed lettere at arbejde med.

Tålmodighed er en vigtig del af arbejdet med floetrolet, da åbningstiden på malingen er meget lang og, man kan først se floetrolets effekter når maleriet er tørt.

Læs mere om produktet på: https://owatrol.com/da/result-search/recherche-12609-floetrol.html

Læs også: https://jespersfarvehandel.dk/posca-tuscher/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *