Kategorier
Maling Træ og metal Udendørs Udendørs Træ & metal

Esbjerg Maskinemalje og Shopprimer

Slidstærk maskinemalje med et stort udvalg af farver

Esbjerg maskinemalje er en lysægte og vejr- og vandbestandig maling som fremstår blank og robust. Malingen hæfter direkte på stål og kan fortyndes med Syntetisk Fortynder, ellers anvendes mineralsk terpentin. Malingen fås i mange farver heriblandt: John Deere Grøn, Massey Ferguson rød, Ford blå, New Holland blå og mange, mange flere. Udvalget ses herunder

Farver vi ikke lagerfører kan bestilles hjem. 

Esbjerg maskinemalje er en blank og robust maling til overfladebehandling af metal. 

Shopprimer

Shopprimer er en hurtigtørrende rustbeskyttelse med god vedhæftningsevne og rustbeskyttelse. Primeren giver en rustbeskyttelse på alle slags metaller før montage. Primeren kan overlakeres med de fleste typer maling. Primeren kan fortyndes med universalfortynder.

2 kommentarer til “Esbjerg Maskinemalje og Shopprimer”

Et farvekort over Esbjerg Maskinemalje-Er det noget du kan levere- Har en hobbyproduktion med rep renovering af bådmotorer-primært Penta, og da du forhandler Esbjerg maskinemalje, tænker jeg at du må være den rigtige at få det fra?

Hej Bjarne, jeg har kun et kort i butikken. Har du evt et Ral farvekort , så kan vi tone det i både maskin emalie fra Jotun. Eller i den son hedder Bengalak Rett på rust, det er grunder og maling i et.

Vi kan evt. ringe til Esbjerg og høre prisen på et farvekort ?

God sommer MVH Jesper Mortensen

Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *