Demidekk Terasslasyr – Terrasseolie

Dem, der maler med Demidekk, er glade malere – for de maler ikke så tit!

Livet på terrassen nydes allerbedst, når du ikke skal andet end lige netop det. Bare nyde og ikke tænke på vedligeholdelse og hvordan terrassen kunne have set ud. De varme dage bliver endnu bedre, når du har tid til at slappe af og glæde dig over omgivelserne. Demidekk Terrasseolie gør din terrasse flot og tidsrigtig og bevarer træets naturlige udtryk. Når du bruger olie, fremhæver du træets udseende og naturlige lød, samtidig med at den beskytter træet mod det omskiftelige danske vejr. Og så er det bare nemt at påføre samt arbejde med.
Med Demidekk Terrasslasyr er der ingen undskyldning for ikke at få arbejdet gjort. Og med farverne i vores farvekort kan du få det nøjagtigt, som du gerne vil have det.
Demidekk Terrasslasyr har en god penetrerende og vandafvisende effekt, der forebygger, at træværket sprækker. Denne terrasseolie indeholder filmkonserverende middel mod overfladeskimmel og anbefales til terrassegulve, trapper, havemøbler og lign.

Ønsker du at læse mere om Demidekk Terrasslasyr, kan du klikke på Jotun og finde mere information. Blev du ikke klogere af at følge ovenstående link, kan du se en video omkring fremgangsmetoden af Terrasslasyr.
Har du andre udendørs projekter end klargøring af terrassen, kan du klikke på følgende link og se hvad Jespers Farvehandel ellers berører.
Nedenstående er en række eksempler på, hvordan Demidekk Terrasslasyr kan komme til at se ud.
Hvis du har spørgsmål omkring Demidekk Terrasslasyr, kontaktes vi på følgende:

Tlf. 97512600
Jespers Farvehandel, Viborgvej 6d, Skive
eller på Facebooksiden

Terrassehygge

Demidekk Terrasslasyr indbyder til terrassehygge

Vist i Udendørs  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *