Kategorier
Udendørs Videoer og showcases

Behandling af sålbænke – Hele processen

En professionel behandling af sålbænke kan være svær og omstændig. Jesper viser dig her, hvordan du kan shine dine gamle og nedslidte sålbænke op, så de ligner en halv million. Efter hver video vil der være en kort gennemgang af priserne på produkterne, der er anvendt i videoerne.

Her forklarer Jesper, hvordan han for en måned siden gav sålbænkene Koncentreret Husrens. Efterfølgende vådsliber Jesper med en slibesvamp, som også fås i Jespers Farvehandel.

Herefter males sålbænkene med først en sprossepensel til kanter og fuger, mens der til sidst bruges en superglat rulle, der giver det bedste resultat. Pensel, rulle og valse kan fås for en flad 100 kroneseddel. MalingenDemi Dekk Ultimate kan tones i alle farver og købes for 319 kr.

Her ses det færdige resultat efter en simpel og effektiv behandling af sålbænke. Den samlede pris på alle herlighederne er under 600 kr., og der kan males 6 kvm. (mange sålbænke). Husrensen kan alt efter hvilket materiale, der skal renses fortyndes i op til 20 ltr. For flere råd og tips husk at tjekke vores facebookside ud eller kig ind på Viborgvej 6D i Skive.

4 kommentarer til “Behandling af sålbænke – Hele processen”

Hej
Jeg har set videoen om maling af solbænken. Vi har en solbænk magen til, der trænger til nøjagtig den behandling. Hvilken farve er der brugt til behandlingen?
mvh Tommy Pedersen

Hej Tommy

Undskyld sent svar, der er heldigvis mega travlt i butikken.
Vi malede dem sorte, men det kan tones i alle farver.

MVH Jesper Mortensen

Svar

Hej Nicolaj, ja det er skiffer og de første vi malede har holdt i 6 år indtil videre.

MVH : Jesper

Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *