Colour Tester

Nyhed hos Jespers Farvehandel – Nordsjö Colour Tester
Nordsjö Colour Tester sælges for kr. 29,00 pr. stk. her i Jespers Farvehandel.
Med den nye Coulour Tester er man fri for pensel- og rullerengøring samt bekymring om svineri på gulve eller møbler.
Nordsjö Colour Tester gør det meget nemmere, når der skal vælges farver.
Nordsjö Årets farve 2019 Spiced Honey

Valgt af farveeksperter fra Nordsjö som en refleksion af nuets nye positive vibes. Spiced Honey er en varm ravfarve, inspireret afhonningens skønhed og alsidighed. Spiced Honey kan være rolig eller beroligende, hyggelig eller levende afhængig af farverne den kombineres med.

Test maling og farve på vægge
Nordsjö Color Tester – en nyhed til dig, der gerne vil teste væg farver nemt
Den nemmeste måde at prøve forskellige vægfarver på!

Det er ikke altid så nemt at vælge farve.En undersøgelse viser at cirka 50% af alle forbruger har svært ved at vælge farve. Hos Nordsjö anbefaler vi, at man altid prøver forskellige farver for at se om de passer til det værelse man har planer om at male.

Derfor har vi udviklet Nordsjö Colour Tester, som er et enkelt værktøj med maling og indbygget minirulle i ét, og findes i 49 smukke farver. Colour tester er en nem måde at prøve forskellige farver på dine vægge. Du får en god fornemmelse af det endelige resultat og hvordan din indretning og det naturlige lys i rummet vil påvirke det endelige resultat. Det har aldrig været nemmere at vælge farve!

 

Oplev farven i det rette sammenhænge  

For at forstå hvordan forskellige farver kan opleves i præcis dit rum, skal du tage hensyn til hvordan det naturlige lys og dine egne lyskilder påvirker rummet. Det naturlige lys i et rum med sol fra nord har koldere lys end i et værelse med sol fra syd. Generelt er lyset midt på dagen koldere end det bløde lys, der kommer om morgenen og aftenen.

Det har aldrig været nemmere at vælge farve – test selv!

 

Reflektioner der spejles gennem vinduer, samt fra materialer og møbler i værelset, påvirker også oplevelsen af en farve. Kombinationen af forskellige farver er også vigtig – den nuance du vælger til dine vægge kan opleves lysere eller mørkere, stærkere eller svagere afhængig af hvilke andre nuancer farven samspiller med. Glem ikke at overfladen på et gulv også betyder meget i forhold til hvordan en farve vil opleves.

Derfor – prøvemal og se hvordan de forskellige nuancer samspiller med dagslys, aftenlys og hele rummets indretning, og tænk på hvilken følelse du vil opnå.

Colour Tester findes i en palettte på 49 smukke farver

Vi har udvalgt en palette på 49 smukke farver fra forskellige farveskalaer, der passer lige så godt til et køkken, en entré og et soveværelse, som til et børneværelse. Alt fra sofistikerede, sobre hvide og grå toner, bløde pasteller og varme, harmoniske nuancer, til de mere legefulde og stærke farver.

Bliv inspireret og prøvemal f.eks. med farven Dusky Sarcelles, som er en varm og hyggelig muldvarpe-nuance som er lidt til den brun, gulrøde og grå side. Eller farven Restful Paris, der er en lys og kølig farve med en svag grønblå tone. Deep Paris som er favorit for mange, er en vidunderlig sober, grågrøn farve. Se billedet herunder:

Du kan læse mere om dette produkt ved at klikke ind på Nordsjös hjemmside her.

Vist i Diverse, Indendørs  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *